Kom med ind bag facaden på slotte, palæer og herregårde 

Foredrag

Deltag i Historic Talks’ foredrag, hvor vi præsenterer dig for spændende emner i dansk, engelsk og fransk kulturhistorie.

 

Læs mere om Foredrag

Guidede ture

Historic Talks tilbyder guidede ture til en lang række slotte, palæer og herregårde, der alle er en væsentlig del af dansk kulturhistorie.

 

Læs mere om Guidede ture

Historiske byvandringer

Kom med Historic Talks, når vi tager dig med rundt til de smukke, gamle palæer og borgerhuse i Frederiksstaden i København.

 

Læs mere om Historiske byvanderinger


Historic Talks – din ekspert i dansk, engelsk og fransk kulturhistorie

Er du interesseret i kulturhistorie? Hos Historic Talks har vi specialiseret os i en bred vifte af emner indenfor europæisk kulturhistorie som vi tilbyder i form af foredrag, guidede ture, historiske byvandringer og kulturrejser.

Når du booker et af vores tilbud, bliver du mødt af et hold engagerede og professionelle eksperter, der kender de forskellige emner ned til mindste detalje, og som forstår at formidle stoffet på inspirerende og levende vis. På den måde kan vi give en dig unik oplevelse, som både vil leve op til dine interesser og forventninger.

Hos Historic Talks lægger vi stor vægt på at inspirere dig, så du får lyst til at vide endnu mere. Mange af vores arrangementer kan desuden tilpasses individuelle ønsker og behov.

Vi taler flydende dansk, engelsk og fransk, og du kan derfor vælge, hvilket sprog du foretrækker at få dit arrangement afholdt på.


Få en helt særlig historisk oplevelse med Historic Talks

Vi tilbyder et stort udvalg af foredrag, guidede ture, historiske byvandringer og kulturrejser. Alle med afsæt i enten dansk, engelsk eller fransk kulturhistorie.

Vores spændende foredrag omhandler bl.a. de danske kronjuveler, Versailles, Marie-Antoinette, den danske og franske adel, de kongelige slotte i Frankrig, Stately Homes og Country Houses i England m.m. Alle vores foredrag bliver fortalt i et levende og inspirerende sprog og ledsages af meget smukke billeder.

På vores guidede ture tager vi dig med helt ind bag murene på nogle af de smukkeste slotte, palæer og herregårde, der findes i Danmark. Vælg mellem Rosenborg Slot, Amalienborgmuseet, Christian den VII’s palæ, Ledreborg Slot, Frederiksborg Slot med flere.

Deltager du i vores historiske byvandringer, vil du opleve en ny side af Frederiksstaden, Amalienborg-palæerne og de smukke byhuse i denne elegante del af København. Du bliver klogere på både historien, men også på personerne og arkitekturen, der kendetegner bydelen.


Tag med os til udlandet og oplev kulturen

Du har også mulighed for at bestille vores kulturrejser til udlandet. Vi afholder jævnligt grupperejser af en meget høj kvalitet og med et omhyggeligt tilrettelagt program. Omdrejningspunktet er ny kulturel og historisk viden på højt niveau for vores rejsedeltagere.

Vi glæder os til at møde dig og tage dig med ind i en verden af kulturhistoriske perler og oplevelser.

 

Kontakt Historic Talks for mere information og priser