Kulturrejser

Historic Talks tilbyder specialiserede kulturrejser for grupper af en meget høj kvalitet
og med en faglig alsidig profil og spændende indhold.

 

• Skræddersyede rejser
• Unikke oplevelser  
• Universitetsuddannede og flere-sprogede guider med høje faglige og sociale kompetencer

 

Vi indleder som oftest turene med et rejseforedrag, hvor vi gennemgår, hvad du kan forvente af både program og faglighed.


​Senest gennemførte rejser:

Stockholm Slot og Storkyrkan, Historic Talks

Svensk magt og pragt i Stockholm

Rejs til Stockholm og lad os vise dig byens storhed og give dig en fornemmelse af hvorfor Sverige lå helt i spidsen i ambitionerne om at være Nordeuropas førende magt i 16- og 1700-tallet. Vi skal bl.a. opleve pragten på Stockholms Slot, magtambitionerne på Wasa-museet rigdommen i Livrustkammeret og raffinementet i Gustav 3’s Pavillon. Vi bor godt og centralt og vil nyde det svenske køkken på udvalgte restauranter. 

Nedenstående viser programmet for vores seneste rejse til Stockholm. Lad dig inspirere og kontakt os gerne med egne ideer og forslag. Vi skræddersyr indholdet så det måtte passe dig bedst muligt.

Dag 1. Ankomst og indkvartering på hotel i centrum. Byvandring i Gamla Stan og besøg på Stockholm Slot. Fælles middag.

Dag 2. Besøg i Livrustkammeret og Vasa museet. Fælles frokost og besøg på Rosendal Slot. Fri middag.

Dag 3. Sejltur gennem Skærgården og besøg på Drottningholm Slot. Fri frokost og eftermiddag med time on own. Fælles tak-for-nu middag.

Dag 4. Check ud. Besøg i Gustav 3’s Pavillon i Hagaparken. Retur til København.

Afhængigt af rejsetidspunkt kan et besøg på f.eks. Gripsholm Slot eller Rosersberg Slot inkluderes i rejsen.

 

Kontakt Historic Talks for nærmere information


Kejserlig pragt i Wien og omegn

Rejs til Wien og oplev en forunderlig verden af både i dag og i går. Vi går på opdagelse i det tidligere mægtige kejserriges fortid og skal se hvorledes kejserhuset og Habsburg-familien dominerede Centraleuropa frem til dobbeltmonarkiets opløsning i 1918.

Den kejserlige pragt vil blive iscenesat med slots- og museumsbesøg på bl.a. både sommerslottet i Schönbrunn, kejserfamiliens hovedresidens Hofburg i hjertet af byen og et besøg i de righoldige samlinger på Kunsthistorisches Museum. Vi bor i hjertet af byen og vil nyde godt af det traditionelle køkken på udvalgte restauranter.

Dag 1. Ankomst og indkvartering i Wien. Byvandring i centrum og besøg i Stephansdom. Besøg på Kunsthistorisches Museum, 16-1700-tals maleri og kunsthåndværk. Fælles middag.

Dag 2. Besøg på den gamle kejserlige sommerresidens, slottet i Schönbrunn. Tur i parken og Wagenburg med den kejserlige karetsamling. Retur til Wien og fri eftermiddag og middag. Evt. tur i Operaen eller Musikverein.

Dag 3. Besøg i Den Spanske Rideskole til morgentræning af lipizzaner-hestene. Besøg på Hofburg, kejserfamiliens hovedresidens med Sissi-museet. Besøg i Schatzkammer med kejserhusets samling af regalier og andre kostbarheder.  Besøg i Hofsielberkammer, kejserhusets samling af bordsølv, glas og porcelæn. Afsluttende fælles middag.

Dag 4. Check ud. Besøg ved Hundertwasserhaus og besøg på Belvedere Museet. Retur til København.

 

Kontakt Historic Talks for nærmere information

Slotsanlægget i Schönbrunn, Wien, Historic Talks


Place Stanislas i Nancy, Historic Talks

Weil am Rhein og Nancy

Besøg i Weil am Rhein og ophold i Nancy vil give dig mulighed for at komme tæt på verdensarkitektur og fransk kunsthåndværk når det er bedst. Besøg på Vitra Design Museum, krystalværket i Baccarat og det privatejede château d’Haroué vil være highlights på rejsen. Vores ophold i Nancy med Place Stanislas og besøg i kapellet Notre-Dame-du-Haut i Ronchamp er blot et par af rejsens andre omdrejningspunkter.

Vi bor godt på centralt placerede hoteller og nyder det gode franske køkken på udvalgte restauranter.

Lad dig yderligt inspirere af beskrivelsen af vores seneste kunderejse og kontakt os gerne med egne ideer; vi skræddersyr efter dine ønsker.

Dag 1. Morgenafgang fra København. Guidet besøg hos Vitra i Weil am Rhein. Besøg på Fondation Beyeler og indkvartering og overnatning i Colmar. Fælles frokost og middag.

Dag 2. Besøg på Unterlinden-museet i Colmar. Afgang fra Colmar mod Nancy. Guidet besøg på krystalværket i Baccarat. Indkvartering i Nancy. Fælles frokost og middag.

Dag 3. Guidet byvandring i Nancy. Guidet besøg på det privatejede château d’Haroué. Fælles frokost og fri aften. Mulighed for en tur i Operaen afhængig af sæson og program.

Dag 4. Guidet besøg på l’École de Nancy. Besøg på Musée des Beaux-Arts i Nancy. Fri eftermiddag. Fælles frokost og middag.

Dag 5. Afgang fra Nancy og besøg på château de Lunéville. Guidet besøg i kapellet Notre-Dame-du-Haut i Ronchamp. Retur til København.

Programmet i kulturrejsen Weil am Rhein og Nancy kan naturligvis tilpasses alt afhængig af jeres ønsker, og vi kan evt. arrangere særudstillinger.

 

Kontakt Historic Talks for nærmere information


Paris og Versailles

Rejs med til Paris og Versailles og oplev en kultur- og bygningsarv uden lige i Europa på tæt hold. En heldagsudflugt til Versailles og museumsbesøg i de righoldige samlinger på bl.a. Louvre vil give dig en nuanceret fornemmelse af Frankrigs storhed som kultur-eksportør nr. 1 fra midten af 1600-tallet og 200 år frem.

Byvandringer med fokus på 16- og 1700-tallets palæ- og pragtbyggeri vil fokusere på Paris som det tidligere monarkis hovedstad. 

Vi bor centralt i midten af byen og vil endvidere nyde godt af det franske køkken på udvalgte restauranter.

Nedenstående viser programmet for vores seneste rejse til Paris. Kontakt os gerne med egne ideer og forslag og vi vil arbejde for at tilpasse rejsen dine behov på bedste vis.

Dag 1. Ankomst og indkvartering i Paris. Byvandring i det gamle Paris omkring Marais-kvarteret med fokus på den aristokratiske fortid. Undervejs stikker vi næsen inden for i flere palæer og gårdrum. Fælles middag.

Dag 2. Heldagsudflugt til Versailles. Guidet besøg på slottet, Kongen og Dronningens lejligheder, Spejlsalen, Slotskirken og de private lejligheder. Fælles middag.

Dag 3. Fri formiddag og frokost. Byvandring på venstre og højre Seine-bred med fokus på 16- og 1700-tallets byggerier og kulturhistorie. Fri middag.

Dag 4. Heldagsudflugt til Versailles. Tur igennem slotsparken og guidet besøg på Grand Trianon og le Domaine de Marie-Antoinette, Petit Trianon og Dronningens landsby. Afsluttende fælles middag.

Dag 5. Check ud. Guidet besøg på Louvre, Apollon Galleriet med de franske kronjuveler, og maleriet af Napoleons kroning af J.L. David. Fri eftermiddag og retur til København.

Kulturrejsen 'Paris og Versailles' kan ændres og gøres til en rejse med temaet 'Kongelige slotte omkring Paris', hvis I ønsker det. Denne tur omfatter besøg på Versailles, Fontainebleau, Vaux-le-Vicomte og Chantilly.

 

Kontakt Historic Talks for nærmere information

Paris, Seinen fra Pont Neuf, Historic Talks


Buckingham Palace, London, Historic Talks

Royal London

Rejs til London og oplev det britiske imperiums hovedstad med kongelige slotte og uvurderlige kunstsamlinger. Vi besøger bl.a. Buckingham Palace, Windsor Castle og Hampton Court og får et fornemt indblik i den kongelige families hverdag og nogle af rammerne om det britiske monarki præsenteres.

En tur til Tower for at bl.a. at se de imponerende kronjuveler, byvandringer i centrum og palæ-besøg vil til fulde give en forståelse for byen som centrum for det udstrakte imperium.

Vi bor i hjertet af byen og vil endvidere nyde godt af det multinationale køkken i udvalgte restauranter.

Dag 1. Ankomst og indkvartering i London, byvandring i City. Fælles middag.

Dag 2. Heldagsudflugt til Windsor, guidet besøg i The State Apartments og Semi-State Apartments. Fælles middag.

Dag 3. Fri formiddag, guidet besøg på Buckingham Palace og The Queen’s Gallery. Fri middag.

Dag 4. Guidet besøg på Spencer House, guidet tur til The Crown Jewels på Tower. Fælles afsluttende middag.

Dag 5. Check ud, byvandring i City, fri eftermiddag og retur til København.

'Royal London' kan ændres og gøres til en rejse, der også kan indeholde besøg på Hampton Court og hertugerne af Northumberlands private London hjem, Syon House.

 

Kontakt Historic Talks for nærmere information

Til toppen