Kulturrejser

Historic Talks tilbyder specialiserede kulturrejser for grupper af en meget høj kvalitet og med en faglig alsidig profil og spændende indhold.

Vi garanterer, at du får rig lejlighed til at fordybe dig i det faglige stof.

Alle vores kulturrejser bliver ledet af universitetsuddannede dansktalende og flersprogede guider og rejseledere, der færdes hjemmevant på destinationerne.

Ofte har de haft bopæl i rejselandet, hvilket både sikrer gode kontakter og samtidig giver dig en tryg og behagelig rejse. 

Vi indleder som oftest turene med et rejseforedrag, hvor vi gennemgår, hvad du kan forvente af både program og faglighed.

Foredraget forbereder dig både i ord og billeder på den unikke oplevelse, der venter dig.


Rejsen og dens indhold, såvel som rejsemåde og hotelkategori, bliver naturligvis tilpasset jeres ønsker og i tæt samarbejde med rejseudbyder.


​Senest gennemførte rejser:

Kejserlig pragt i Wien og omegn

Dag 1. Ankomst og indkvartering i Wien. Byvandring i centrum og besøg i Stephansdom. Besøg på Kunsthistorisches Museum, 16-1700-tals maleri og kunsthåndværk. Fælles middag.

Dag 2. Besøg på den gamle kejserlige sommerresidens, slottet i Schönbrunn. Tur i parken og Wagenburg med den kejserlige karetsamling. Retur til Wien og fri eftermiddag og middag. Evt. tur i Operaen eller Musikverein.

Dag 3. Besøg i Den Spanske Rideskole til morgentræning af lipizzaner-hestene. Besøg på Hofburg, kejserfamiliens hovedresidens med Sissi-museet. Besøg i Schatzkammer med kejserhusets samling af regalier og andre kostbarheder.  Besøg i Hofsielberkammer, kejserhusets samling af bordsølv, glas og porcelæn. Afsluttende fælles middag.

Dag 4. Check ud. Besøg ved Hundertwasserhaus og besøg på Belvedere Museet. Retur til København.

 

Kontakt Historic Talks for nærmere information

Slotsanlægget i Schönbrunn, Wien, Historic Talks


Place Stanislas i Nancy, Historic Talks

Weil am Rhein og Nancy - 5 dage med fly og turbus

Dag 1. Morgenafgang fra København. Guidet besøg hos Vitra i Weil am Rhein. Besøg på Fondation Beyeler og indkvartering og overnatning i Colmar. Fælles frokost og middag.

Dag 2. Besøg på Unterlinden-museet i Colmar. Afgang fra Colmar mod Nancy. Guidet besøg på krystalværket i Baccarat. Indkvartering i Nancy. Fælles frokost og middag.

Dag 3. Guidet byvandring i Nancy. Guidet besøg på det privatejede château d’Haroué. Fælles frokost og fri aften. Mulighed for en tur i Operaen afhængig af sæson og program.

Dag 4. Guidet besøg på l’École de Nancy. Besøg på Musée des Beaux-Arts i Nancy. Fri eftermiddag. Fælles frokost og middag.

Dag 5. Afgang fra Nancy og besøg på château de Lunéville. Guidet besøg i kapellet Notre-Dame-du-Haut i Ronchamp. Retur til København.

Programmet i kulturrejsen Weil am Rhein og Nancy kan naturligvis tilpasses alt afhængig af jeres ønsker, og vi kan evt. arrangere særudstillinger.

 

Kontakt Historic Talks for nærmere information


Paris og Versailles - 5 dage med fly og turbus

Dag 1. Ankomst og indkvartering i Paris. Byvandring i det gamle Paris omkring Marais-kvarteret med fokus på den aristokratiske fortid. Undervejs stikker vi næsen inden for i flere palæer og gårdrum. Fælles middag.

Dag 2. Heldagsudflugt til Versailles. Guidet besøg på slottet, Kongen og Dronningens lejligheder, Spejlsalen, Slotskirken og de private lejligheder. Fælles middag.

Dag 3. Fri formiddag og frokost. Byvandring på venstre og højre Seine-bred med fokus på 16- og 1700-tallets byggerier og kulturhistorie. Fri middag.

Dag 4. Heldagsudflugt til Versailles. Tur igennem slotsparken og guidet besøg på Grand Trianon og le Domaine de Marie-Antoinette, Petit Trianon og Dronningens landsby. Afsluttende fælles middag.

Dag 5. Check ud. Guidet besøg på Louvre, Apollon Galleriet med de franske kronjuveler, og maleriet af Napoleons kroning af J.L. David. Fri eftermiddag og retur til København.

Kulturrejsen 'Paris og Versailles' kan ændres og gøres til en rejse med temaet 'Kongelige slotte omkring Paris', hvis I ønsker det. Denne tur omfatter besøg på Versailles, Fontainebleau, Vaux-le-Vicomte og Chantilly.

 

Kontakt Historic Talks for nærmere information

Paris, Seinen fra Pont Neuf, Historic Talks


Buckingham Palace, London, Historic Talks

Royal London - 5 dage med fly og turbus

Dag 1. Ankomst og indkvartering i London, byvandring i City. Fælles middag.

Dag 2. Heldagsudflugt til Windsor, guidet besøg i The State Apartments og Semi-State Apartments. Fælles middag.

Dag 3. Fri formiddag, guidet besøg på Buckingham Palace og The Queen’s Gallery. Fri middag.

Dag 4. Guidet besøg på Spencer House, guidet tur til The Crown Jewels på Tower. Fælles afsluttende middag.

Dag 5. Check ud, byvandring i City, fri eftermiddag og retur til København.

'Royal London' kan ændres og gøres til en rejse, der også kan indeholde besøg på Hampton Court og hertugerne af Northumberlands private London hjem, Syon House.

 

Kontakt Historic Talks for nærmere information

 

Rejserne som beskrevet er som vi oftest gennemfører dem. Det vigtigste er dog, at indholdet matcher vores kunders behov og interesser. Alle rejser kan skræddersys og således helt og aldeles tilpasses jeres ønsker.