S. Løvkjær i sølvkammeret på Boughton House, England, Historic Talks

Om Historic Talks

Historic Talks er ejet og drevet af Steffen Løvkjær.

Siden oprettelsen i 2001 har jeg sammen med en lille håndfuld højt kompetente og myreflittige medarbejdere arbejdet intenst, professionelt og engageret med formidling af kulturhistorie i mange forskellige aspekter. 
 
Historic Talks tilbyder dig et højt fagligt og spændende indblik i forskellige sider af historien enten via foredrag, guidede ture eller byvandringer. Vi lægger stor vægt på en levende og engageret formidling og fortælling, der vil inspirere dig og øge din viden. En alsidig og højt specialiseret profil kendetegner vores aktiviteter.  

Ved siden af opgaver i Danmark er der løst opgaver i bl.a. Frankrig, England, Sverige, Holland, Ungarn, Rusland, Østrig og Tyrkiet.

Historic Talks arbejder sideløbende med det faste program med konsulentopgaver for bl.a. Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme, Den franske Ambassade samt med undervisningsforløb for DIS mv.

Vi kan altid kontaktes for ad hoc opgaver i form af kulturhistoriske præsentationer eller gennemgang af et kulturhistorisk spørgsmål. Foruden tekstopgaver for Kongernes Samling har jeg skrevet artikler til bl.a. Architectura og Dansk Slægtsgårdsforening.

Udover akademisk uddannede medarbejdere støttes min egen praktiske profil af en cand. mag i fransk med sidefag i kunsthistorie og italiensk fra Københavns Universitet og Sorbonne Universitet i Paris. Talrige studieophold og kurser er gennemført i England, og jeg har speciale i kongelig og adelig kulturhistorie.

Historic Talks bruges fast af Kongehuset, flere danske herregårde, ambassader, DR, TV2, konference- og erhvervsfirmaer, Københavns Universitet, private foreninger og selskaber. Sammen med Steffen udgør en lille stab af dygtige medarbejdere den faste stab og alle med en stor interesse i at tilegne sig og formidle ny viden.

 

Kontakt for pris og bestilling

 


Referencer

"Steffen Løvkjær er ikke bare en guide, men en historiker og formidler af rang, med en afgrundsdyb viden om tiden, arkitekturen, kunsten og sociale forhold. Han leverer en oplevelse, hvor præcise fakta og humor forenes med en kæmpe respekt for periode og tradition. Hvis du søger en historisk oplevelse i København: Look no further. En kæmpe anbefaling herfra."

- Klaus Silberbauer, Partner, Think/Manyone


”I forbindelse med et seminar for vores udenlandske partnere ønskede vi et socialt og kulturelt arrangement, der skulle være noget ud over det sædvanlige. Vi valgte Historic Talks, som til fulde levede op til vores forventninger og lavede en fantastisk guidet tur for os på Frederiksborg Slot.

Vores samarbejdspartnere fra over 30 lande fik et unikt indblik i dansk og skandinavisk historie, og alle var meget begejstrede for turen. Spørgelysten var stor, og Steffen Løvkjær og hans medarbejder demonstrerede på fornem vis deres store viden og ekspertise på området. 

Vi var ovenud tilfredse med arrangementet og vil varmt anbefale andre virksomheder at bruge Historic Talks.”

- Tomas Dønnergaard Larsen, Head of Partner Sales, MagVenture


”De nordiske medieudgiverforeningers ledelser afsluttede førstedagen på årets sommermøde med et besøg på Rosenborg. Steffen Løvkjærs videnstunge, men sprudlende og engagerende rundvisning blev en oplevelse for de nordiske mediechefer, der i høj grad fik sat i historisk perspektiv, hvordan det tætte foreningssamarbejde har rod i den fælles historie.”

- Stig Kirk Ørskov, Adm. dir. JP/Politikens Hus


"Vi har igennem mange år været yderst glade for samarbejdet med Historic Talks og Steffen Løvkjær. Vi har gjort brug af Steffens enestående kompetencer ved små og store events i både ind- og udland. Med sine fabelagtige sprogkundskaber, behersker han til fulde oplæg og rundvisninger for grupper af blandet nationalitet. Med en udpræget situationsfornemmelse, og altid velforberedt forstår han at formidle det historiske stof på en elegant og ganske sublim facon, så alle deltagere tryllebindes til hans vise og samtidig ofte underholdende ord og beretninger."

- Merete Schlægelberger , Direktør Marienlund Event


"Steffen Løvkjær har siden 1994 været tilknyttet Ledreborg slot som guide.
Steffen er blevet en meget eftertragtet guide, idet han på fortryllende vis formår at knytte Ledreborgs historie til danmarkshistorien som han kender til punkt og prikke."

- Silvia Munro, Ledreborg Slot


"Connoisseur Arts, based in the United States and France, engages the finest art experts worldwide in its international cultural programs to bring history to life through exclusive private visits to historic museums, monuments, historic houses, embassies, and private collections."

Steffen Løvkjær of Historic Talks ranks on the top of the list of Connoisseur Arts' art experts.


"Through his extensive professional background and relationships, Steffen is able to arrange privileged access to important private venues in both Copenhagen and other important European art centers, bringing their treasures to life with expert knowledge in a clear, articulate, and engaging manner.

He is a great asset to any art history program."

- Gayle Tilles, Connoisseur Arts Program Director