Nyheder

På denne side kan læse om de to senest tilkomne muligheder for guidede ture.

Vi arbejder endvidere tæt sammen med flere private herregårde på Sjælland og Fyn med muligheder for rundvisning. Disse herregårde er ikke permanent åbne for publikum og figurerer derfor ikke her på siden.

Er der et specielt sted du ønsker at komme med din gruppe, og som ikke figurerer her eller under Guidede ture, er du altid velkommen til at kontakte os og høre om evt. besøgsmuligheder det pågældende sted.


Kronborg Slot, Historic Talks

Kronborg Slot

Kronborg Slot har i mere end 400 år været kendt som et af de mest imponerende slotsbyggerier og fæstningsanlæg i Nordeuropa.

Slottet demonstrerede kongens magt, og det rygtedes hurtigt ude i Europa, hvordan diplomater og fyrstelige gæster blev modtaget og underholdt med stor pragt af kongen.

Selv William Shakespeare hørte om Kronborg og brugte stedet i sin berømte fortælling om Hamlet.

På denne guidede tur tager vi dig med gennem kongen og dronningens smukt restaurerede værelser. Vi fortsætter gennem den imponerende Riddersal, og vi besøger kirken, der på fornem vis via sin indretning og udstyr fortæller om Kronborgs oprindelige pragt.

Kronborg er med på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Varighed: 2 timer.

Turen kan afholdes for maks. 25 personer og tilbydes på dansk, engelsk eller fransk. Dele af fæstningsanlægget og kasematterne kan inkluderes, hvis du ønsker det.

 

Kontakt Historic Talks for pris og bestilling


Eremitageslottet

Eremitageslottet i hjertet af Dyrehaven er en enestående lille kulturperle, som du kan besøge efter flere års minutiøs restaurering.

Christian VI lod fra 1734-36 sin arkitekt Laurids de Thura stå for opførelsen af det lille jagtslot, så majestæten kunne hvile ud under jagten i standsmæssige omgivelser. Jagtslottet blev indrettet med små private kabinetter for den kongelige familie og en elegant spisesal med udsigt over både jagtområdet og Øresund.

Denne guidede tur foregår som en kulturhistorisk gennemgang af de enestående og meget velbevarede interiører, som Kongehuset i dag anvender til jagtfrokoster og ved andre særlige lejligheder.

Turen kan arrangeres for grupper af max. 20 personer og vil vare 50 min. og tilbydes på dansk, engelsk og fransk.

 

Kontakt Historic Talks for pris og bestilling

Eremitageslottet i Dyrehaven, Historic Talks